I must confess that when I make a dinner there is always bit too much. Not enough for the next day but too much to throw it away. That’s why I try to be creative with leftovers. One of the easiest solutions is to wrap them in puff pastry, smear it with egg white, sprinkle with herbs and bake until golden brown, yummie! I just buy this pastry, otherwise it take too much time. On pictures below are:
Nie wiem jak Wy, ale ja gotuję zawsze za dużo; niestety zbyt mało by starczyło na następny obiad, a za dużo by wyrzucić. Dlatego szukam kreatywnych rozwiązań dla tych resztek. Jednym z najprostszych jest owinięcie ich w (kupne) ciasto francuskie, posmarowanie rozmąconym białkiem, posypanie ziołami i upieczenie na złoty kolor. Pycha! Na zdjęciach niżej prezentują się zapieczone:
Sausages wrapped in cheese/Parówki z serem
Minced meat/Mięso mielone
Chicken with veggies/Kurczak z warzywami
Bon appetit!
Smacznego!
Fajny pomysł, muszę wdrożyć w życie :)
ReplyDelete